Følg os på Pinterest

Hvis du ikke allerede har en profil på Pinterest kan vi kun anbefale det! Der er masser af god inspiration at hente og så selvfølgelig muligheden for at følge blomsterportalen.dk’s mange fine “opslagstavler”.

Herunder ser du et lille udklip – og hvis du klikker på billederne kommer du videre til hele vores inspirationsunivers. Her kan du blandt andet finde jule- og adventsinspiration, gode ideer til vinterbordet, kreative måder at bruge dine planter og se overdådige bryllupsarrangementer.

 

Vi glæder os til at finde det aller bedste til dig!

De smukkeste buketter

Hov!

Du skal være logget ind for at se resten af siden.

Ikke medlem endnu?

Bestil dit login kvit og frit lige her

– ingen binding, bare adgang til en masse gode ting!

Betagende bryllupsdekorationer

Kreative planter

Ren blomstrende skønhed

Charlotte Frankes jul

Charlotte er en af blomsterportalens talentfulde freelancers, og vi har bedt om at give hendes bud på skøn jule-inspiration til alle Jer!

Charlotte fortæller
Mit udgangspunkt for kreativitet er Humor – Fornyende – Stemning – Historier – Natur. Jeg eksperimenterer med sammensætning af materialer og måder at se natur, blomster og planter på og hvordan det kan integreres i boligen.

Siden 1985 har jeg arbejdet professionelt med blomster i mange forskellige kombinationer og sammenhænge. Jeg driver et værksted, hvor jeg udfører bestillinger til virksomheder, butikker og hoteller mv.

Jeg har her skabt 4 stemninger i julens ånd
– Farmors stjernespækkede jul
– Nordisk jul
– Chokolade, lakrids og kaffe
– Rød er julens farve

Jeg håber I finder mine bud på julen inspirerende og at I alle får en rigtig glædelig jul!

 

Rigtig god fornøjelse
– Charlotte

Farmors stjernespækkede julebord

Det er jul og Frijsenborg stellet kommer frem fra gemmerne. De fine motiver inspirerer til et potpourri af lyse og sarte blomster. Julen kommer til udtryk i de stjerneformede blomsterholdere samt kobberstjernerne som pynter så gevaldigt.

Jeg har boret huller langs stjernens yderkant og derefter sat lyse træpinde i. Guld/kobbertråd flettes om pindene og holder samtidig fast på reagensglassene. På disse stjerner er der plads til et lys i midten.
Hvis man vil have en mere tæt dekoreret stjerne, bores der huller til træpinde i hele stjernens form. Reagensglas bindes på træpindene, hvori blomsterne kan arrangeres.

Lad de fine blomster på stellet inspirere dit valg af blomster – jeg har eksempelvis brugt en smuk rose, som ligner en af roserne på stellet.

Blomsterne jeg har brugt her er hovedsageligt Rosen Keira, Ranunkler, Waxflowers og franske anemoner. Gule ilexgrene og eucalyptus er sat enkeltvis i glassene.

Nordisk jul

For at skabe det populære nordiske udtryk, handler det om at skabe kontraster mellem naturens materialer, lyse farver og rene linjer.

Et par fyrrestammer uden nåle og bark i rummet bidrager til en skøn skovfornemmelse, og hvis de placeres på bordet skaber det nemt kan højde og spændende former.

Glasvaserne er pyntet med store fyrrenåle sat henover kanten og hyacinter er frit arrangeret i vaserne. Nogle vaser er bundet op med  lavgrene, mens hyacinterne står rent i vandet. Hyacinterne giver spil i forskellige nuancer, sammen med olivengrene, lav, lærkekogler og eucalyptusgrene. Servietten er pyntet med enkelte grene, som let kan tages fra og ligge på bordet.

Et par rensdyr og rensdyrpelsen supplerer til stemningen om “at invitere naturen indenfor”.

Chokolade, lakrids og kaffe

Bordet og fadet er rundt mens smagen er organisk og fyldig. Sanserne er på spil imellem smage, dufte og stemninger i julen.

På fadet danner bundter af lakridsrødder base for lys og blomster. Reagensglas er bundet ind i lakridsbundterne og det rustikke fra rødderne fortsætter op i de afrikanske kogler.

Som lille anretning på tallerkner er et par lakridsrødder bundet sammen med pelsbånd og pyntet med enkel orkide.

Materialerne er hovedsageligt Kaaps Groen lanuginosa og Platystar, skønne chokoladefarvede Vanda orkideer samt Memory Lane roser.

Rød er julens farve

Stemningen er let og elegant, julens farver er i spil i en moderne opsætningen. Amaryllis ”Tango” er hovedblomsten, dansende i forskellige højder i glasvaser så de elegante lange grønne stilke kommer til sin ret. Brug af glasvaser i varierende højde giver lethed og gennemsigtighed til bordet. Sammensætter man som her flere vaser, giver det mange muligheder i udformningen af bordet, end hvis man arbejder med én stor dekoration.

De skønne amaryllis er bundet med cornelgrene som effekt på stilken.
Rundt om amaryllis på løg er der viklet garn for at skabe mere struktur. Ilexgrenene fremhæver den røde farve og omkring stilkene i vasen er der bundet rødt garn.

Parkeringsbøden du gerne vil have

Nu kan du gøre parkeringsbøden til en fantastisk ting at finde i forruden.

Blomster Smedjen har i samarbejde med Sanne B taget alternative og ret unikke markedsføringsmetoder i brug med stor succes. I dette tilfælde har de kopieret udseende på byens officielle P-bøder, men lavet indholdet om til en rabatkupon på blomster. Til venstre ser du til inspiration et lignende eksempel fra Early Bird.

Kunderne i Blomster Smedjen var begejstrede for ideen:
“Det er en reklame, som vi er sikre på, at folk lægger mærke til. De fleste forventer at lukke op for en bøde, men i stedet får de en rabat på kr. 50,-, hvis de handler for mere end kr. 200,- i vores butik. Vi uddeler vore P-bøder med jævne mellemrum med omkring 100 ad gangen. Indtil nu har vi oplevet, at omkring halvdelen kommer retur, og de fleste køber for langt mere end de kr. 200,-, som udløser rabatten”

Karin Sørensen fra Blomster Smedjen

Hvordan bruger du ideen

Først og fremmest skal du tænke over hvem dine kunder er og hvor din butik er placeret. Alle marketingsaktiviteter du foretager dig skal være tilpasset din målgruppe. Hvis din målgruppe primært er ældre mennesker som måske ikke ser så godt og i øvrigt ikke kører bil, er dette nok ikke måden at nå dem på. Hvis du til gengæld er placeret et centralt sted med parkeringspladser, og din målgruppe er arbejdende folk som ofte bruger deres bil – er ideen måske lige noget for dig! Når du forfatter teksten på bøden tænk da, ligesom Early Bird, på at bruge et sprog som hurtigt vender irritationen til overraskelse og efterlader modtageren med et smil på læben.

Download og gem PDF’en på din computer. Herefter kan du rette i bøden og lave din egen version. God fornøjelse og vi glæder os til at finde din bøde i forruden!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende os en mail og vi kontakter dig så snart det er muligt.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account