FlowerAccess – den nemmeste vej til friske blomster

Hvis du sætter pris på
– at give dine kunder en oplevelse af kvalitet
– at telefonen bliver taget, når du ringer
– at du hurtigt og nemt kan bestille over nettet
– at du altid kan stole på kvaliteten af blomsterne

Så har du måske fundet din nye leverandør! Vi har gennem 15 år leveret blomster til danske blomsterhandlere. Vi elsker vores arbejde, og vi sætter en ære i at give dine kunder en frisk og mindeværdig oplevelse – hver gang!

Du er altid velkommen til at kontakte os

 

Christian Hjorth-Westh                                Rikke Sloth Pugholm
Tlf: 2031 8360                                                 Tlf: 3014 1777
Mail: christian@floweraccess.dk                 Mail: info@floweraccess.dk

Bliv kontaktet

Navn: *

Firmanavn: *

Cvr: *

E-mail: *

Telefon: *

Besked

Det siger kunderne om os

Jeg har handlet med Floweraccess siden jeg overtog min butik i år 2000. Jeg har altid været glad for det store udvalg på hjemmesiden. Kvaliteten er i top, og skulle der mod forventning være noget galt med en vare, krediteres det uden brok. Christian er god til hele tiden at holde kontakten via telefonen og besøg i butikken, ligesom han er hjælpsom, hvis man pludselig mangler en vare i sidste øjeblik

“Bugge Blomster, Videbæk”

Vi har gennem mange år benyttet os af Floweraccess. I starten kombinerede vi vores handel med blomster fra andre leverandører, men snart gjorde vi os den erfaring, at vi ikke kunne få bedre service og kvalitet andre steder. I starten krævede det selvfølgelig tilvænning at handle via nettet, men nu kører det uden de store problemer. Og de er ikke større, end at eventuelle problemer kan klares over telefonen på bedste vis. Vi møder altid kun venlighed og stor hjælpsomhed. God kvalitet og stort udvalg til fornuftige priser leveret lige til døren. Nemmere kan det da ikke være.

“Blomsterhuset, Ejby Fyn”

Jeg har snart i 20 år – de sidste 12 år hos Floweraccess – købt størstedelen af vore snitvarer via nettet. Det er hurtigt og kan gøres når jeg har tid. Det giver mig et godt overblik over mine indkøb, at jeg i ro og mag kan tjekke indkøbsvognen, før jeg bekræfter min ordre. Nethandlen har nok hævet vores bruttoavance med 5 – 7 %. Når man handler med Floweraccess er det ikke nødvendigt at have pakken med blomster i hånden for at tjekke kvaliteten. Billederne, farverne og udvalget på hjemmesiden er gode. Pris og kvalitet følges ad. Der er masser af gode tilbud i god kvalitet og mange fine eksklusive varer at vælge imellem. Er uheldet en sjælden gang ude, og en vare ikke svarer til forventningerne, bliver de krediteret med et smil. Et telefonopkald til dem resulterer næsten altid i, at de skaffer de vare vi har brug for, også selvom den ikke har været at finde på indkøbslisten eller deadline er overskredet.
Det er mit indtryk, at de gør hvad der er fysisk muligt for at gøre tingene så godt som muligt, og vi tør godt anbefale en kollega at handle hos Floweraccess.

“Thomsens Blomsterhus, Holstebro”

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende os en mail og vi kontakter dig så snart det er muligt.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account