Hjælp til NemRefusion og det offentlige

Mange blomsterhandlere føler, at de drukner i administrative opgaver og alt for ofte går glip af den refusion, som de er berettiget til. Hvis du kan nikke genkendende til dette, er Nem-HR måske noget for dig

Vi løser dine problemer hurtigt og hver gang. Om det drejer sig om syge- eller barselsdagpenge, NemID signatur, kursusgodtgørelse, elevrefusion eller andre offentlige udfordringer klarer vi den for dig

Vores hjælp vil i langt de fleste tilfælde kun koste dig 350 kr. og du binder dig ikke til noget som helst

Vi er et hold af højt kvalificerede medarbejdere som arbejder effektivt og i øjenhøjde.
Lad os udføre dine administrative opgaver, så du kan fokusere din energi på din kerneforretning

Vi har speciale indenfor:

  • Elevgodtgørelse via AUB
  • Øvrige refusioner fra det offentlige
  • Lønadministration
  • Regnskabsservice

nem-HR hjælper dig med at få et bedre overblik over jeres forsikringsmuligheder omkring sygdom, så du er sikret til fremtiden, hvis der skulle opstå uventede situationer. Vi beregner gerne hvorledes det kan betale sig at tegne en sygedagpengeforsikring for dig.

I henhold til sygedagpengeloven har de fleste virksomheder mulighed for at tilmelde sig ordningen med dagpengeforsikring hos staten, hvorefter virksomheden har ret til refusion fra 1., 2. eller 3. fraværsdag – alt efter investering og virksomhedstype. Det vil sige at du som arbejdsgiver kan opnå refusion i arbejdsgiverperioden med netop denne type sygeforsikring.

nem-HR assisterer med oprettelse af sygeforsikringen og klarer anmeldelse af fravær som en samlet pakke.

Det betyder for dig, at det er slut med at bruge tid og ressourcer på andet end dit arbejde og dine spidskompetencer.

Kontakt nem-HR i dag for en uforpligtende snak.

Virk.dk og NemRefusion.dk virker uoverskueligt for mange erhvervsdrivende. Du skal måske før eller siden også søge refusion til din virksomhed, når I står overfor sygdom, barsel eller én af de mange andre offentlige ydelser, der er til rådighed på arbejdsmarkedet. Måske kender du allerede til det.

Hos nem-HR tilbyder vi at klare hele ansøgningsprocessen for dig, så du ikke længere behøver bruge hverken tid eller ressourcer på dette område.

Vi henter din refusion til en meget lav pris på mellem kr. 175,- og 350,- og du afregnes kun for forbrug. Hos nem-HR er der ingen binding, intet abonnement, ingen opstartspris og ingen skjulte udgifter.

Det betyder at du aldrig mere skal tænke på NemRefusion eller andet offentlig bøvl. Du skal blot indberette til os på den måde der passer dig bedst. Du kan vælge mellem mail, web, SMS, telefon eller en helt 5. ting.

Med andre ord lever nem-HR – til forskel fra andre – op til ordet “nem” i navnet.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores usammenlignelige service.

Når der er barsel i virksomheden, hvor du eller én af dine ansatte skal være forældre, virker det ofte uoverskueligt, at få styr på hele processen med ansøge om barseldagpenge og anden refusion i fraværsperioden, samtidig med at man er underbemandet.

Overholdes tidsfristerne ikke, kan det medføre et væsentligt beløb i mistet barselsrefusion.

nem-HR klarer hele barselsforløbet, så du kan drive din virksomhed uden ekstra udfordringer.

Du blot give os besked, hvorefter vi løser opgaven for dig. Så er du samtidig sikret hele din refusion til tiden og uden at bruge tid på kedelige regler. Derudover er du sikret den bedst optimerede økonomi under hele forløbet.

Nemmere bliver det simpelthen ikke at gå på barsel og modtage barseldagpenge som selvstændig eller arbejdsgiver.

Kontakt nem-HR i dag og få meget mere at vide om hvordan vi kan hjælpe dig med barseldagpenge og refusion som erhvervsdrivende.

Du har måske selv lige været på kursus eller går med planer om at dine medarbejdere skal dygtiggøres. Men hvordan foregår tilmelding til et kursus eller selve ansøgningen om VEU-godtgørelse efter kursets afslutning?

Alt dette skal du ikke bruge tid hos nem-HR. Vi klarer ALT lige fra tilmeldingen til ansøgningen om VEU-godtgørelse og befordringstilskud for dig. Det betyder du aldrig behøver bruge hverken tid eller ressourcer på offentlige digitale løsninger.

Vi tilmelder dig og henter din refusion hjem til en meget lav pris fra kr. 175,- til kr. 350,- pr. ansøgning. Og du afregnes kun for forbrug. Hos nem-HR er der ingen binding, intet abonnement, ingen opstartspris og ingen skjulte udgifter.

Har du planer om kurser eller opkvalificering af dit personale? Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores usammenlignelige service.

Kontakt os og hør om, hvor nemt vi kan lette dine administrative byrder

Telefon: +45 31 155 155
Mail: info@nem-hr.dk

Eller udfyld kontaktformular til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Bliv kontaktet

Navn: *

Firmanavn: *

Cvr: *

E-mail: *

Telefon: *

Emne:

Besked

Det siger kunderne om os

Lige den service vi har brug for

nem-HR sørger for at vi får alle de offentlige ydelser vi er berettigede til. De holder styr på tingene for os. Både dagpenge og løntilskud.
Og deres beskedne honorar er tjent hjem mange gange i forhold til datidens forbrugte tid og mistet refusion.

“Jeppe Klintrup – Pro Diamant”

 

Tip Top Service

Jeg kan stærkt anbefale Nem HR, deres service var overalt forventning samt deres effektivitet og færdighed i den enkelte opgave var meget tilfredsstillende. Det jeg bad om blev fuldført lige på stedet så bedre kunne det ikke gøres:-)

“Linda Dervishi”

Proffesionel service

Vi har brugt nem-HR i forbindelse med barsel og sygdom. De indberetter og overholder alle deadlines, så man ikke selv skal tænke på det i en travl hverdag.
Hvis der har været spørgsmål, har de altid være behjælpelige.
Vi vil fortsat benytte os af nem-HR’s service.
Så hvis man søger en nem og pålidelig service, er nem-HR en super løsning.

“Arash Hoshyar – Scandic Revision og Rådgivning ApS”

Professionelt!

Midt i forvirringen over hvor, hvad og hvordan jeg håndterer lovgivning, indberetning, ansøgning m.m. til sygedagpenge, får jeg den HELT igennem
perfekte vejleding og hjælp til løsning og opklaring af ALLE udfordringer i forbindelse med dette.
Har sjældent fået en tilsvarende hjælp hos hverken det offentlige eller det i det private univers. Var det muligt at give 10 stjerner, var de hermed givet. Pengene er givet godt ud. Meget STOR ros til den Martin rådgiver.

“Marianne Holmberg”

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende os en mail og vi kontakter dig så snart det er muligt.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account